Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:53 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ultimele poze ale faimoasei Marilyn Monroe vă vor atinge inima (galerie foto)

ro

17 Mar, 2016 19:26 7431 Marime text
 
Fotografiile pe care vi le prezentăm astăzi sunt făcute de George Barris pe o plajă din Santa Monica în data de 13 iulie 1962. Trei săptămâni mai târziu, vedeta Hollywoodului Marilyn Monroe, care avea atunci doar 36 de ani, a fost găsită moartă la ea acasă, în Los Angeles.
 
În 4 iunie 2015, opt fotografii din această sesiune au fost vândute la licitaţii Bloomsbury din Londra. Iniţial, imaginile ar fi trebuit să apară într-o carte scrisă de George Barris, "Marilyn: viaţa ei cu propriile ei cuvinte", dar, din cauza morții ei tragică, fotograful a decis să nu publice imaginile.
Seria aceasta de fotografii o arată pe Monroe pozând pe plajă. Colajul a fost denumit de Barris "Ultimele fotografii." Fotografiile au fost publicate de cei de la Bright Side.
 
Marilyn Monroe (născută Norma Jeane Mortensen; n. 1 iunie 1926 – d. 5 august 1962) a fost o actriță, model, cântăreață, sex simbol și divă pop a secolului al XX-lea. Ascensiunea lui Monroe la nivelul de celebritate a început cu selectarea ei pentru a poza în câteva reviste, asta în timp ce primul ei soț făcea parte din Marina Comercială.
 
Cea mai însemnată parte a filmelor ei au fost făcute pentru 20th Century Fox, unde și-a luat și numele care a făcut-o celebră. După câteva apariții minore în decurs de câțiva ani, Marilyn a început să devină cunoscută pentru talentul ei de comediană, ajutată fiind și de remarcabila ei prezență scenică. Și-a îndreptat eforturile către apariții mai consistente, și, la un anumit moment al carierei sale, a reușit să-și îndeplinească acest scop. Circumstanțele misterioase ale morții lui Marilyn au fost subiectul multor speculații, dar nu au reușit să-i știrbească reputația de cea mai legendară figură publică a tuturor timpurilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii