Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:12 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ultimele oferte de vacanţă din august

ro

20 Aug, 2010 12:28 1392 Marime text

Tarifele pentru biletele din perioada aceasta au scăzut cu 30%-40% faţă de cele din plin sezon, în funcţie de destinaţie. Agenţii vin cu promoţii.

Cei care nu şi-au cumpărat deja biletele de vacanţă, dar au câteva zile libere, mai pot găsi oferte de ultim minut în Bulgaria, Grecia sau chiar Turcia. Operatorii spun că, după 15-20 august, preţurile încep să scadă cu aproximativ 100-200 de euro de persoană pe fiecare destinaţie. Prin urmare, charterele sunt mai pline decât în perioada 15 iulie- 10 august.

Promoţii pentru Grecia

Cele mai multe pachete disponibile sunt în Grecia. Pentru a-i încuraja pe români să viziteze această ţară, în ciuda grevelor şi a blocajelor care le-au stricat planurile multor turişti lunile trecute, operatorii au promoţii de tipul "plăteşte unul şi merg doi".


"În plus, există oferte pentru cei care merg în grupuri de câte trei sau chiar patru", spune Cristian Pandel, manager Christian Tour.

Pentru plecarea din 27 august, de exemplu, La Vila Stavros de trei stele se plătesc 199 de euro pentru un sejur de şapte nopţi de cazare pentru trei persoane.

La Hotel Apartament Cronos, de trei stele, se plătesc 199 de euro pentru patru persoane, care vor sta tot şapte nopţi. Transportul cu autocarul se plăteşte suplimentar/ persoană în funcţie de locul de îmbarcare după cum urmează: Bucureşti, Timişoara, Drobeta, Craiova - 55 euro, Ploieşti, Piteşti - 65 euro, Braşov, Galaţi, Brăila, Râmnicu-Vâlcea - 75 euro, Sibiu, Bacău - 80 euro, Cluj-Napoca, Baia Mare, Satu- Mare, Alba-Iulia şi Iaşi - 85 euro.

Ieftin în Bulgaria


Turiştii care aleg transportul cu avionul pot merge în Santorini, la un hotel de trei stele, unde sejurul cu mic dejun costă de la 399 de euro/persoană, pentru plecarea din 23 august. Acelaşi tarif e valabil şi pentru plecarea din 28 august în Rhodos, tot la trei stele, dar cu all inclusive.

Vacanţa în Creta costă de la 199 euro/persoană la hotel de două stele cu mic dejun, cu plecare pe 25 august. Cei care vor în Turcia ar trebui să se grăbească - pentru opt zile la trei stele cu all inclusive în Bodrum se plătesc acum 435 de euro. Plecarea are loc pe 22 august. În aceeaşi zi se poate pleca spre Costa Brava - la un hotel de patru stele în regim de demipensiune. Preţul este de 679 de euro.

În Bulgaria există oferte pe alese. "La un hotel de patru stele din Sunny Beach tarifele sunt de la 38 euro/persoană/noapte cu all inclusive. Cei care aleg Nisipurile de Aur vor plăti de la 27 euro cu mic dejun, iar la trei stele în Balcic - de la 18 euro", spune Andrada Crânguş, de la Transilvania Travel.

OFERTA AUTOHTONĂ

Reduceri la munte şi pe litoral


Preţurile au mai scăzut cu 15%-20% şi în cazul hotelurilor din ţară. La Băile Herculane, de exemplu, sejurul care începe pe 24 august costă 420 de lei/persoană, la un hotel de trei stele, în cadrul programului "Plăteşti şase şi stai şapte".

În acelaşi program, cei care optează pentru un sejun la mare, în Mamaia, plătesc pentru cazare şi mic dejun 943 de lei, la două stele - două persoane. La un hotel de patru stele, sejurul de trei nopţi cu mic dejun costă 300 de lei de persoană.

Sursa: evz.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii