Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:41 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ultimele înscrieri pentru „Bursele Europene - Jurnalişti în Dialog”

ro

23 Feb, 2015 14:00 1483 Marime text
Reprezentanţa Comisiei Europene, Freedom House România şi Mercury360 amintesc că săptămâna aceasta vă mai puteţi înscrie pentru ediţia din 2015 a programului „Bursele Europene - Jurnalişti în Dialog”.
 
Programul este destinat jurnaliştilor din presă locală, freelance-rilor şi blogger-ilor.
 
“Vă puteţi înscrie pentru selecţie până vineri, 27 februarie, prin trimiterea către Freedom House România a maximum două articole, analize, reportaje ori postări publicate în anul 2014, în care aţi abordat tematică europeană. Vom organiza şase seminare de câte o zi în diferite oraşe ale ţării”, spun organizatorii.
 
“Alături de şefa reprezentanţei Comisiei Europene în România, Angela Filote, şi de alţi vorbitori cu expertiză în domeniu, vom dezbate temele europene ale momentului şi evoluţiile politice, economice şi de securitate regionale cu impact asupra României”, mai spun organizatorii.
 
Zece dintre participanţii la cele şase seminare vor fi ulterior selectaţi pentru a efectua vizite sau stagii de studiu la Bruxelles.
 
“Pentru participarea la selecţie, va rugăm să:
1) completaţi electronic fişa de înscriere – download Înscriere_selecţie_BEJD_2015;
2) trimiteţi maximum două articole, analize, reportaje ori postări din 2014 în care aţi abordat tematică europeană.
Fişa de înscriere completată în format electronic şi produsele editoriale cu care va înscrieţi trebuie trimise prin e-mail la bej@freedomhouse.ro, cu copie la laura.constantin@freedomhouse.ro. Va rugăm să menţionaţi drept titlu al email-ului: Înscriere [prenume] [nume] BEJD 2015”, mai specifică organizatorii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii