Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:14 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ultima zi de muncă în MAI pentru doi chestori cu funcții importante în sistem. Ce poziții ocupă în statul de funcțiuni. De ce părăsesc ministerul

ro

11 Sep, 2017 07:22 8058 Marime text
Pe data de 6 septembrie, președintele României, Klaus Iohannis, a semnat, decretele privind încetarea raporturilor de serviciu ale chestorului principal de poliție Vasilică Ovidiu, și ale chestorului de poliție Petru Țăgorean, cu Ministerul Afacerilor Interne.
 
Ambele decrete publicate în Monitorul Oficial al României partea I numărul 724, din 6 septembrie, devin operaționale de astăzi, 11 septembrie 2017.
Chestorul Ovidiu Vasilică este împuternicit director general la  Direcţia Generală Management Operaţional.

Direcţia Generală Management Operaţional (DGMO) este unitatea de specialitate a Aparatului Central al Ministerului Afacerilor Interne (MAI), fără personalitate juridică, cu competenţă generală de coordonare, îndrumare şi control în  managementul informaţiilor privind situaţia operativă în sfera de competenţă.

Țăgorean a fost, în 2009, secretar general adjunct la Ministerul Administrației și Internelor, și ulterior director general adjunct la Direcţia Generală pentru Relațiile cu Instituţiile Prefectului

Ambele decrete au fost emise ”în temeiul Legii 360/2002 privind Statutului polițistului precum și ale Legii nr.223/2015 privind pensiile militare”.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii