Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:36 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Uite testamentul… nu e testamentul. Discuţii pe marginea averii lui Condrea

ro

23 May, 2016 19:27 1800 Marime text
Se vorbeşte despre un testament lăsat de patronul de la Hexi Pharma. Ei bine, avocatul lui Dan Condrea a declarat, astăzi, că nu știe nimic de niciun testament al lui Dan Condrea. În plus, apărătorul lui Condrea a mai spus că tot ce s-a spus despre afacerea fostului patron Hexi Pharma nu este real.
 

”Când știi că nu este așa? Dar nu a avut nimeni cum să te asculte. (...) Sunt speculații. Tot ce a apărut în presă sunt speculații”, a adăugat avocatul.

 
Testament, netestament, suntem convinşi că mulţi se gândesc acum ce se va întâmpla cu averea lui Condrea. Pe de altă parte, există informaţii că soția lui Dan Condrea a identificat, astăzi, cadavrul patronului Hexi Pharma. Cel puţin aşa au şoptit presei surse din IML Ilfov. 
 
Amintim că Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, ar fi murit aseară într-un accident rutier în judeţul Ilfov. Condrea se afla într-o maşină ce avea sigla firmei pe care o conducea. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut salva viaţa şoferului. De altfel, chipul lui era de nerecunoscut din cauza rnilor suferite. Anchetatorii nu exclud varianta ca patronul Hexi Pharma să se fi sinucis, deoarece la faţa locului nu s-au găsit urme de frânare.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii