Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:59 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UEFA dă vești bune României

ro

11 Sep, 2014 00:01 2338 Marime text
UEFA a publicat, astăzi, raportul de evaluare a celor 19 dosare de candidatură pentru organizarea unor partide din cadrul Campionatului European de Fotbal din 2020, competiţie ce va fi găzduită de 13 oraşe. Potrivit România TV, raportul este favorabil pentru România. Rămâne să se acorde atenție unor probleme de infrastructură.

Mai precis, raportul scoate în evidenţă slaba legătură dintre aeroportul internaţional Henri Coandă şi oraşul Bucureşti.

"Bucureştiul este legat în mod suficient de toate destinaţiile majore ale Europei, atât pe uscat, cât şi aerian, în contextul în care pentru Euro-2020 aeroportul va juca un rol predominant. Aeroportul, centrul oraşului şi stadionul sunt mai degrabă slab legate cu autobuze şi capacitatea va trebui sporită considerabil", se arată la capitolul "Mobilitate" al raportului.

Alte aspecte de îmbunătăţit se întâlnesc la stadion. Conform UEFA, stadionul are o capacitate mare, dar nu întruneşte toate condiţiile forului european, una dintre acestea fiind numărul insuficient de locuri de parcare. În plus, nici numărul minim de loje permis de UEFA nu este îndeplinit de Arena Naţională.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii