Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:31 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dosarul "Gala Bute" Udrea rămâne sub control judiciar

ro

04 Aug, 2015 21:52 1590 Marime text
 
Elena Udrea va fi judecată în continuare sub control judiciar în dosarul "Gala Bute". Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) i-a respins, astăzi, cererea de ridicare a măsurii preventive. Decizia nu este definitivă și poate fi contestată la aceeași instanță.
Elena Udrea a declarat astăzi, la ICCJ, că a cerut ridicarea controlului judiciar în dosarul "Gala Bute" pentru că vrea să ducă o viață normală, să nu mai fie urmărită și fotografiată de presă și paparazzi, spunând că, în România, orice om care are un telefon mobil devine un paparazzo. Ea s-a arătat deranjată că este urmărită mereu de paparazzii, dar şi de faptul că oamenii simpli îi fac fotografii şi apoi le trimit presei. Elena Udrea s-a întâlnit, azi, la ICCJ, cu fostul său soţ, Dorin Cocoş. Udrea a mărturisit că i-a urat "La mulţi ani" lui Cocoş, pentru că a fost ziua lui de naştere, şi le-a spus jurnaliştilor că nu ştie dacă acesta divorţează de a două soţie. Udrea s-a întâlnit la Curtea Supremă şi cu Alina Bica.
Întrebată despre oamenii care i-au fost dragi şi pe care i-a întâlnit marţi la ICCJ, Udrea a spus: "Da, din punctul meu de vedere oamenii nu se schimbă. Am aceleaşi sentimente pentru toţi cei care mi-au fost prieteni la un moment dat sau care au făcut parte din viaţa mea. Viaţa e cu bune şi cu rele. Este nu doar aşa cum ne-am dori noi să fie, în viaţă sunt şi lucruri pe care nu le meriţi. Dar asta e, le ducem".
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii