Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:13 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Udrea cere desfiintarea Companiei Nationale de Investitii

ro

25 May, 2010 14:10 814 Marime text

Anunţ-surpriză făcut astăzi de ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea. Aceasta a anunţat că va cere desfiinţarea Companiei Naţionale de Investiţii. "Compania Naţională de Investiţii va fi desfiinţată. Programele pe care compania le derulează au fost restructurate", a declarat Udrea. Totodată, aceasta a anunţat că le va cere politicienilor care deţin funcţii publice şi care prin firmele lor au câştigat contracte cu CNI să renunţe la acestea. "Dacă nu o vor face, mă voi ocupa personal de acestea, cu orice preţ", a avertizat Udrea.

În acelaşi timp, ministrul a anunţat că programul de construire de bazine şi patinoare a fost suspendat, iar în privinţa celui referitor la sălile de sport, vor urma să fie ridicate doar cele aflate în derulare.

Declaraţia lui Udrea apare în contextul în care Compania Naţională de Investiţii a fost în ultima vreme subiectul mai multor anchete publicate de Gazeta Sporturilor pe tema atribuirii pe criterii politice a mai multor contracte de construire de săli de sport sau patinoare, unele la preţuri considerate umflate.

Sursa: realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii