Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:28 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UDATE2 - Trei proiecte au fost retrase de pe ordinea de zi a CLM (galerie foto)

ro

13 Oct, 2015 12:29 1845 Marime text
A început şedinţa Consiliului Local Municipal. Preşedintele de şedinţă este consilierul PSD Mircea Dobre. La şedinţă sunt prezenţi 19 consilieri din 26, însă şedinţa este statutară.
 
La începutul întâlnirii s-a anunţat că vineri, la ora 15.00, în sala Remus Opreanu, viceprimarul Decebal Făgădău şi consilierii locali vor participa la semnarea acordului de  înfrăţire între oraşele Constanţa şi Brest. Delegaţia va efectua şi o serie de vizite la Şantierul Naval Constanţa, Administraţia Porturilor Maritime Constanţa şi Camera de Comerţ Industrie Navigaţie şi Agricultură.

De pe ordinea au fost retrase trei proiecte de către iniţiator. Este vorba despre proiectele 19, 42 şi 49, iar pe ordinea suplimentară au fost introduse două proiecte: unul privind acordarea normei de hrană pentru poliţiştii din cadrul Poliţiei locale Constanţa, iar celălalt privind includerea în Consiliul de Administraţie al RADET a unui reprezentant din partea Ministerului Finanţelor Publice. 

UPDATE2, ora 13.05:

Şedinţa s-a terminat, iar arhitectul Andrei Chivu a vrut să vorbească cu consilierii localidespre proiectul său, privind pistele de biciclişti din Constanţa, proiect depus în urmă cu 15 luni. Chivu i-a adus lui Făgădău şi o listă cu 1500 de semnături ale constănţenilor care şi-au exprimat interestul pentru crearea de astfel de piste. 

UPDATE1 12.50: 


Proiectele de hotărâre retrase de pe ordinea de zi sunt : cel ce privește aprobarea planului general al amplasamentelor necesare desfăşurării activităţilor cu caracter temporar pe domeniul public al muncipiului Constanţa, proiectul ce vizează dezmembrarea unui imobil situat în municipiul Constanţa, în vederea înscrierii în Cartea Funciară și proiectul ce privește transmiterea dreptului de administrare asupra imobilului (teren în suprafaţă de 1900 mp şi construcţie-cămin în suprafaţă de 706 mp), situat în bulevardul Mamaia nr. 284, Colegiului Tehnic Energetic Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii