Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şcoala altfel TVR şi-a deschis porţile pentru mii de copii

ro

09 Apr, 2015 22:13 1571 Marime text
În săptămâna „Şcoala altfel”,Televiziunea Română şi-a deschis porţile pentru mai mult de 200 de grupuri de copii.

”Peste 5.000 de copii din Bucureşti şi din împrejurimi -  Cernica sau Baloteşti -, dar şi din Ploieşti, Constanţa, Râmnicu Vâlcea, Alexandria, Călăraşi, Băicoi (judeţul Prahova), Ţăndărei (judeţul Ialomiţa), Feteşti (judeţul Ialomiţa), Techirghiol şi Tîrgu Mureş au dorit să vadă cum se fac ştirile şi emisiunile la sediul central al TVR”, informează un comunicat al TVR potrivit romanialibera.ro.

În acelaşi timp, la cele cinci studiouri teritoriale TVR din Cluj, Craiova, Iaşi, Timişoara şi Tîrgu Mureş şi-au anunţat vizita peste 2.700 de copii.
Copiii au pătruns în culisele Televiziunii Române şi au vizitat studioul şi regia Ştirilor, studiourile şi regiile de unde se realizează emisiuni de divertisment, culturale sau talk-show-uri, sudioul 4 de unde s-a transmis, în direct, Revoluţia din 1989, dar şi cabinele de montaj pentru a vedea cum ajunge o emisiune la forma finală pe care o urmăresc acasă, pe micile ecrane.

Programul „Şcoala altfel” a fost lansat de Ministerul Educaţiei şi constă în derularea, la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ, în prima săptămână a lunii aprilie, a unui orar special format doar din activităţi extra şcolare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii