Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:08 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tupeu fantastic al patronului de la Cuptorul cu plăcinte. Ce a putut să facă în această dimineaţă! (video)

ro

28 Jun, 2017 10:05 27495 Marime text
În această dimineaţă, şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, a ajuns iarăşi în Satul de vacanţă, la Cuptorul cu plăcinte, unitate de alimentaţie publică, activitatea căreie fusese supendată pentru neregulille găsite. La faţa locului a descopetit că patronul unităţii alimentare a desfăcut uşile sigilate şi a "mutat" din marfă.
 
Reamintim că CJPC a amendat Cuptorul cu plăcite. Socieatea a primit o amendă de 92.000 lei şi a fost emisă dispoziţia de suspendare a activităţii pentru o perioadă de  6 luni. Proprietarul a refuzat semnarea documentului, a păstrat aceeaşi atitudine impertinentă şi a declarat că închiria unei alte societăţi.
 

Citeşte şi Horia Constantinescu, şeful CJPC „Ce am găsit la Cuptorul cu Plăcinte depăşeşte cu mult puterea noastră de imaginaţie“

 
În localul din Satul de Vacanţă, Cuptorul cu Plăcinte, echipa de control din cadrul Comisariatului pentru Protecţia Consumatorului Constanţa a descoperit un număr foarte mare de nereguli. Comisarii au depistat sute de kilograme de carne depozitată în condiţii improprii, mici cu muşte, muştar ţinut în găleţi de vopsea lavabilă, iar condiţiile în care erau preparate alimentele sunt greu de imaginat.
 
Reamintim că în timpul controlului patronul societăţii a fugit şi nu au putut fi încheiate documentele. ​Potrivit inspectorului-şef al CJPC Constanţa, Horia Constantinescu, inspectorii au găsit sute de kg de carne şi brânza depozitate în condiţii greu de imaginat, fără etichete sau indicaţii despre provenienţa şi termenul acestora.
 

Citeşte şi:

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii