Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:03 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea S-au trezit cu prefectul în sala de examen

ro

22 Aug, 2011 20:25 1429 Marime text

Elevii care susţin examenul la Colegiul „Brad Segal", Colegiul Tehnic „Henri Coandă" şi Grupul Şcolar „Anghel Saligny", au avut azi parte de vizita prefectului Vasile Gudu. Acesta a urmărit şi stadiul pregătirii unităţilor pentru începerea noului an şcolar 2011 - 2012, acestea fiind pregătite igienico-sanitar şi logistic pentru un nou an şcolar.

Vasile Gudu a efectuat astăzi o vizită inopinată în unităţile şcolare din municipiul Tulcea în care a debutat sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat. Scopul vizitei: verificarea din punct de vedere tehnic a centrelor în care se vor desfăşura probele examenului de Bacalaureat cât şi de a încuraja tinerii liceeni înaintea evaluărilor.

„Am dorit să mă asigur că liceele sunt pregătite pentru examinări şi pentru a mă convinge personal că sunt oferite toate condiţiile desfăşurării fără probleme a Bacalaureatului din sesiunea aceasta. Doresc să transmit elevilor care intră astăzi în primele evaluări să fie încrezători în cunoştinţele acumulate, asigurându-i că ne va preocupa desfăşurarea corectă a tuturor probelor, fie că e vorba de elevi, fie de profesori" declară prefectul judeţului Tulcea, Vasile Gudu.

http://www.adevarul.ro/locale/tulcea/S-au_trezit_cu_prefectul_in_sala_de_examen_0_540546266.html

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii