Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:41 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea Impact fatal. Un consilier judeţean PNL şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier

ro

01 Sep, 2016 18:53 3183 Marime text
Constantin Cabaua, consilier judeţean la Tulcea, a murit pe 31 august într-un accident rutier care a avut loc între localităţile Cerna şi Mircea Vodă, transmite adevarul.ro.

Tragedia a avut loc seara, în jurul orei 20:00, pe drumul ce face legătura între Cerna şi localitatea Mircea Vodă, din judeţul Tulcea.  Imediat după producerea accidentului, la faţa locului a ajuns un echipaj de ambulanţă, care s-a chinuit zeci de minute să-I redea pulsul consilierului PNL Cabaua. Fără rezultat însă. Bărbatul în vârstă de 36 de ani a fost declarant decedat.

Agenţii de la Rutieră au spus că victima se afla la volanul maşinii personale şi a încercat să depăşească un TIR. A pierdut controlul direcţiei şi s-a izbit violent de un copac de pe marginea drumului. Impactul a fost fatal.

Potrivit adevărul.ro, pe pagina de Facebook a consilierului judeţean de la Tulcea curg de câteva zile mesajele de condoleanţe.

„Când la 36 de ani cineva drag pleacă fulgerător din lumea asta, înseamnă că steaua vieţii îşi continuă drumul într-o altă dimensiune, dar asta nu ne aduce nicio alinare. Dumnezeu să te ierte Costel Cabaua !“

„Frate, mi-ai fost prieten bun, printre cei mai buni prieteni cu care incepi viata si cu care speri sa ajungi la adanci batraneti. Ne-am cunoscut la 14 ani si am baut multe beri si am ras mult impreuna; am facut multe impreuna, si facute si nefacute. Ai fost un cavaler. Ai fost prieten cu tot sufletul o viata intreaga, si ai sa mergi cu mine in suflet tot restul vietii mele. Ramas bun, prietene drag! A fost o onoare si o bucurie sa mergem impreuna atata drum, atat de prieteni. „

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii