Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:06 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea. Bunică agresată de nepotul eliberat în baza recursului compensatoriu. Tânărul a vrut să se arunce pe geam

ro

23 Nov, 2017 21:10 2686 Marime text
Un tânăr de 24 de ani, eliberat pe baza recursului compensatoriu, a intrat, joi seară, în locuinţa bunicii sale, în vârstă de 73 de ani, din municipiul Tulcea, a agresat-o, apoi s-a baricadat într-o cameră şi a încercat să dea foc bunurilor, relatează România TV.

Potrivit IPJ Tulcea, joi seară, poliţiştii au fost sesizaţi despre o agresiune comisă asupra unei bătrâne într-un apartament din municipiul Tulcea. Ulterior, agresorul, nepotul victimei, s-a baricadat într-o cameră, fiind chemat negociatorul Poliţiei.

Între timp, bărbatul a încercat să aprindă bunurile din cameră. Negociatorul împreună cu echipa de la ordine publică formată din poliţişti şi jandarmi a forţat uşa care era blocată, iar în momentul când oamenii legii au intrat în cameră, bărbatul a încercat să se arunce pe geam din locuinţa aflată la etajul al treilea.

El a fost prins de mână de către un poliţist, fiind ridicat şi tras în apartament. Poliţiştii l-au încătuşat şi a fost dus la psihiatrie, fiindu-i întocmit dosar penal pentru distrugere şi violenţă în familie.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii