Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:47 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea. Accident grav în prima zi a Danube Delta Rally®2016. O mașină a luat foc. Piloții și un fotograf au fost răniți

ro

11 Jun, 2016 07:26 2939 Marime text
Ieri a avut loc prima etapă a Danube Delta Rally® 2016, iar Simone Tempestini a avut parte de o zi excelentă.
 
El spune că şi-a atins obiectivele stabilite la start şi îşi propune să continue evoluţia bună şi sâmbătă, când sunt programate alte şapte probe speciale, inclusiv superspeciala stradală din Tulcea, televizată în direct şi care va încheia întrecerea.
 

“Suntem bucuroşi pentru evoluţia de astăzi şi vom încerca mâine să facem acelaşi lucru” a spus pilotul Napoca Rally Academy la final de zi.  

Florin Tincescu, cel care începuse excelent raliul, cu un loc doi în prima specială, a avut parte de o după-amiază de coşmar, tânărul piteştean încheind întrecerea cu o ieşire în decor la viteză mare, la a doua parcurgere a probei Cocoşu. La scurt timp după ieşirea în decor maşina a luat foc şi, în ciuda eforturilor pompierilor şi a echipajului 332 – Thomas Abraham/Rareş Silasi, care a oprit pentru a ajută la stingerea incendiului, nu s-a putut face mare lucru, iar maşina a ars în întregime.
După stingerea incendiului, Florin Tincescu şi navigatorul sau Sergiu Itu, care acuză dureri toracice în urmă impactului, au fost transportaţi la spital de ambulanţă deplasată la locul accidentului, pentru investigaţii medicale, împreună cu un fotograf, care s-a rănit în încercarea de a se feri de maşină scăpată de sub control. Din fericire, toţi cei trei sunt în afară oricărui pericol, urmând a fi externaţi în cursul serii, după o tomografie computerizată, în cazul celor doi participanţi.
Echipajele care nu au putut încheia proba, sau care nu au mai luat startul, specială fiind neutralizată pentru aceştia, vor primi timpi forfetări, în urmă deciziei Colegiului Comisarilor Sportivi.
Danube Delta Rally®2016 este organizat de Clubul Sportiv Nautic Motorsport sub egida Federației Internaționale a Automobilului prin Automobil Clubul Roman, și a Federației Române de Automobilism Sportiv, în parteneriat cu Consiliului Judeţean Tulcea și Primăria Tulcea, cu sprijinul Direcției Județene pentru Sport și Tineret, a Direcției Silvice Tulcea, a Primăriei Jurilovca, dar şi cu sprijinul unor parteneri privați.
Sursa foto: Facebook/Ion Ispas Comunitate Tulcea
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii