Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:34 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tudor Pendiuc a fost arestat preventiv

ro

12 Dec, 2014 15:09 1418 Marime text
Primarul municipiului Piteşti, Tudor Pendiuc, a fost arestat preventiv, după ce Tribunalul Bucureşti a admis, astăzi, cererea procurorilor, care l-au acuzat pe edil că, în timp ce era în arest la domiciliu, a luat legătura cu o altă persoană cercetată în dosarul de corupţie, relatează Mediafax.

La data de 9 decembrie 2014, procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Secţia de Combatere a Infracţiunilor Conexe Infracţiunilor de Corupţie au solicitat înlocuirea măsurii arestului la domiciliu cu măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile faţă de Tudor pendiuc.

În referatul cu propunerea de înlocuire a măsurii, procurorii au reținut că "primarul municipiului Piteşti  a încălcat  obligaţia stabilită de instanţă de a nu comunica cu ceilalţi participanţi la comiterea infracţiunii, în sensul că, în perioada 20.11.2014 – 01.12.2014, a luat legătura cu o persoană ce are  calitatea procesuală de suspect, respectiv că Constantin Scarlat a încălcat obligaţia stabilită de instanţă de a nu părăsi imobilul fără permisiunea organului judiciar".

Potrivit România TV, Tudor Pendiuc se află la domiciliul său din Piteşti, iar oamenii legii urmează să meargă să îl ridice.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii