Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:05 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

TSD Constanţa a făcut fericiţi copiii dintr-un centru de plasament

ro

23 Dec, 2014 21:59 3061 Marime text
 
Micuţii din Centrul de Plasament „Antonio” au primit în dar, din partea tinerilor social – democraţi constănţeni, o zi cu totul de neuitat, în prag de Crăciun.
 
La cinema, copiii, alături de tinerii social – democraţi, au urmărit filmul de animaţie ,,Pinguinii din Madagascar”. Micuţii au fost încântaţi de aventurile haioaselor personaje. La finalul zilei, copiii, împreună cu tinerii PSD-işti, au luat masa într-un restaurant din centrul oraşului.
 
„Crăciunul este sărbătoarea bucuriei, a iubirii şi a speranţei. Prin gestul nostru, aceşti copii, de care ne leagă o frumoasă prietenie, au putut simţi, din nou, căldura unei familii. Moş Crăciun trebuie să ajungă acum la toţi copiii, iar lumina din ochii acestor suflete profund încercate este, fără îndoială, cel mai preţios dar pe care îl poate face ”, a declarat Costin Răsăuţeanu, preşedintele TSD Constanţa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Alexandru 24 Dec, 2014 14:36 Suntem alaturi de prietenii nostrii din centrul de plasament Antonio tot timpul, dar in perioada sarbatorilor ii tratam de fiecare data cat putem de special si incercam sa le dam tratamentul familiei, pe care ei din nefericire nu o au...Craciun Fericit tuturor copiilor !