Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:41 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Trupul unui tânăr de 17 ani a fost scos dintre valuri la Mangalia. Acesta a fost identificat

ro

23 Aug, 2016 18:46 3358 Marime text
Trupul  neînsuflețit al unui tânăr de 17 ani a fost scos dintre valurile mării la Mangalia. Identitatea tânărului nu este încă cunoscută. Poate fi cel dispărut la Saturn, sau cel de la Mangalia.

UPDATE , ora 20:28
Conform surselor noastre, băiatul de la Mangalia scos din mare este fiul bărbatului decedat ieri.

Reamintim că în cursul zilei de ieri, litoralul românesc a fost marcat de clipe dramatice, după ce mai multe persoane s-au aventurat în marea agitată.

Un prim apel la 112 anunţa că în staţiunea Saturn, pe plaja Cerna, un adolescent de 17 ani nu poate ajunge la mal. Acesta s-ar fi aventurat în valuri, cu toate că salvamarii au arborat steagul galben, şi a rămas captiv sub stabilopozi. Nici la această oră nu a fost găsit.
 
Ieri, în jurul prânzului, alerta s-a dat din nou. De aceasta dată, pe plaja din Mangalia, în dreptul hotelului Laguna, unde trupul neînsufleţit al unui bărbat a fost adus de ape la mal. În pofida eforturilor depuse de medici, bărbatul de 45 de ani a fost declarat decedat. O femeie a spus că bărbatul decedat este soţul său şi în ape ar fi dispărut şi băiatul lor, în vârstă de 17 ani. Trupul băiatului încă nu a fost găsit.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Iulian tarciuc 24 Aug, 2016 07:09 Gata a fost gasit aseara in jurul orei 7:30 de noi salvamari impreuna cu scafandri