Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:40 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trofeul internațional Cupa Dobrogei la yahting a rămas în România

ro

17 Sep, 2012 16:59 1350 Marime text

Aflată la ce-a de-a doua ediţie Regata Internaţională "Cupa Dobrogei" a fost câştigată de Clubul Sportiv Electrica - Constanţa, în urma punctajului cumulat pe echipe.

În perioada 13 - 16 septembrie s-a desfășurat la Balchik, în rada portului ce-a de-a doua ediție a Regatei Internaționale „Cupa Dobrogei" competiție organizată sub autoritatea CLUBULUI NUTIC ROMÂN și MORSKI KLUB BALCHIK, cu sprijinul Primăriei Balchik și a Consiliului Județean Constanța.

La startul regatei s-au aliniat 45 de veliere sportive din clasele 470, 420, Laser 4.7, Laser Radial, Cadet și Optimis, bărci pe care au concurat 59 de veliști din partea a opt cluburi nautice.

Din România s-au înscris în competiție Clubul Nautic Român, CS Electrica- Constanța, CS Știința Constanța, CS Fapt - București, Yacht Clubul Regal Român iar parteneri bulgari au aliniat la start veliere de la cluburile Morski Klub Balchik, Yacht Klub Port Varna și Yacht Klub Cerno More Briz.

La sfarşitul competiţiei, Clubul Nautic Român a anunţat că în 2013 Regata Internaţională Cupa Dobrogei va fi organizată, cel mai probabil, la Techirghiol.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii