Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:53 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Triplă tragedie la Cernavodă Mama, fiică şi ginere decedaţi în condiţii suspecte

ro

04 Jan, 2011 22:24 1990 Marime text

Mama fetei moartă ieri la Cernavodă a fost găsită decedată. Trupul neînsufleţit al femeii a fost descoperit în şifonierul din locuinţă de un prieten de familie, în urmă cu o oră. În acest moment, două echipaje din cadrul IPJ Constanţa au ajuns la casa familiei Garoafă.  „Primele informaţii arată că este vorba despre mama Gabrielei Mitu. Nu avem mai multe detalii, pentru că la faţa locului urmează să sosească procurorul şi echipa de criminalişti, pentru cercetare”, a declarat Gelu Manolache, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa.  Din primele cercetări ale poliţiştilor poziţia femeii în şifonier ar fi una nefirească şi are urme de violenţă pe corp. Femeia descoperită moartă în dulap, a dispărut, împreună cu soţul ei, de luni seară, după ce au ajuns la morga cimitirului Medgidia pentru a-şi identifica fata.

Reamitim că ieri, Gabriela Mitu (23 de ani) şi Bogdan Mitu (29 de ani) au decedat. Anchetatorii presupun că Gabriela Mitu, de 21 de ani a fost înecată de propriul soţ în Canalul Dunăre - Marea Neagră. Tinerii locuiau în Feteşti şi ieri urmau să meargă în vizită la o părinţii fetei care locuiau în Cernavodă. Pe drum soţii Mitu s-au certat si s-a produs tragedia.

Astăzi scafandrii din cadrul ISU  au încercat să recupereze cadavrul lui Bogdan Mitu din apa Dunării. Scafandrii au căutat timp de 30 de minute, după care au ieşit la suprafaţă pentru că au rămas fără oxigen în butelii.

vom reveni.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • adela 05 Jan, 2011 03:28 Mitu gabriela era ca si verisoara mea de si santem neamuri vara trecuta am vb cu ei doi erau in curte nu parea sa fie certati sau sa aiba ganduri necudetate insa anul asta se pare ca nu lea adus fericire in caznicie imi pare nespus de rau de gabriela am crescut in preuna cu ia si am fost toti acolo in casa aceia parinteasca nu imi vine sa cred ca mitu bogdan mia omorat verisora si pe parinti ei imi pare sincer rau cand am vazuto vara trecuta parea sa fie fericita si ca se iubeau mult nu pleca fara bogdan unde erau erau inpreuna nici o data despartiti imi e dor de ia asi mai vedeao pentru ultima oara dar nu se poate sper ca dumnezeu sa fac adreptate in ceia ce sa intamplat:( am ramas socata cand miau zis prieteni pe mes ca verisoara mea gabriela e moarta adica defapt inecata in dunare dumnezu sa o ierte :(