Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:38 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trimis în judecată pentru abuz în serviciu Nicuşor Constantinescu va compărea pe 5 mai în faţa magistraţilor Curţii de Apel Bucureşti (rechizitoriu)

ro

07 Apr, 2015 13:06 2205 Marime text
Curtea de Apel Bucureşti a stabilit data de 5 mai ca nou termen în dosarul în care Nicuşor Daniel Constantinescu a fost deferit justiţiei de Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) Constanţa, alături de alte 18 persoane fizice şi juridice, pentru un presupus prejudiciu de 31 de milioane de lei, conform termene.ro.
 
Instanţa a dispus faţă de societatea comercială Rom Coman SRL Constanţa (administrată de Victor Aurelian Coman şi Daniel Dan Popa) măsura preventivă a interdicţiei iniţierii procedurii de dizolvare sau lichidare.
 
În această cauză, Nicuşor Daniel Constantinescu, preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa este acuzat de abuz în serviciu în formă continuată (şase infracţiuni), spălare a banilor şi constituirea unui grup infracţional organizat.
 
Citeşte rechizitoriul AICI 
 
Dosarul a fost instrumentat de procurorul Andrei Bodean, din cadrul DNA Constanţa, şi trimis spre soluţionare Curţii de Apel Bucureşti.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii