Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:46 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tricolorele și-au aflat adversarele de la turneul preolimpic

ro

21 Dec, 2015 08:03 1479 Marime text
România a învins, ieri după-amiază, Polonia și a cucerit medaliile de bronz la Campionatul Mondial de handbal feminin din Danemarca. După finala mare, Norvegia – Olanda, scor 31-23, tricolorele și-au aflat adversarele de la turneul preolimpic.
 
Din postura de ocupantă a locului trei la Mondiale, România a depus opțiunea de a organiza turneul de calificare la Jocurile Olimpice de la Rio care se va disputa în perioada 17-20 martie 2016, scrie digisport.ro. România va juca împotriva celei de-a șasea clasate la această ediție, nimeni alta decât Danemarca. Uruguay, a doua în America de Sud, și Muntenegru, a patra la Europenele de anul trecut, sunt celelalte două adversare.

„Este o grupă foarte grea, pe care o vom trata cu toată seriozitatea. Mai mult ca sigur vom organiza acest turneu. Așteptăm ca iubitorii handbalui să ne fie alături, nu doar pentru că iubesc handbalul, ci și pentru că e drumul spre Olimpiadă. Iar acolo, dacă ajungem, vom lupta pentru o medalie, de ce nu? Nu există un termen limită în care federația internațională să ne anunțe dacă vom găzdui acest turneu preolimpic din care facem parte, dar cel mai probabil săptămâna viitoare vom afla. Avem dreptul prin regulament”, a declarat Alexandru Dedu, președintele FR Handbal.
 
Sursa foto: digi24.ro 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii