Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:39 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trenurile pe relația București-Constanța, anulate

ro

25 Jan, 2014 13:17 2184 Marime text
Din cauza ninsorii viscolite au fost introduse limitări de viteză de 50km/h pe relaţiile Chitila- Periş şi Crivina - Brazi, iar pe secţia de circulaţie Bucureşti Băneasa – Lehliu – Feteşti trenurile sunt tractate cu locomotive Diesel.

3 trenuri de călători au fost anulate:

    trenul R 8012 care circulă în relaţia Feteşti – Bucureşti Obor a fost anulat pe secţia Ciulniţa – Bucureşti Obor,
    trenul R 8011 care circulă în relaţia Bucureşti Obor – Constanţa a fost anulat pe întreaga relaţie,
    trenul R 8014 care circulă în relaţia Feteşte – Bucureşti Obor a fost anulat pe relaţia Ciulniţa – Bucureşti Obor

Călătorii care aveau bilete pentru trenurile Regio anulate vor fi preluaţi de trenurile Interregio aflate în graficul de circulaţie.

Menţionăm că, solicitările de restituire a contravalorii biletelor pentru perioada 24 - 27  ianuarie se vor derula astfel:

- se va restitui întreaga contravaloare a biletelor la solicitarea pasagerilor (pentru parcursul neefecutat) la trenurile care înregistrează întârzieri;

- în situaţia în care apar modificări în circulaţia trenurilor la care pasagerii au bilete valabile, se pot efectua călătorii la alte trenuri sau pe alte rute fără plata diferenţelor tarifare. De asemenea în situaţia anulării unui tren, pasagerii vor fi redirecţionaţi către alte trenuri care au aceleaşi destinaţii.

- în trenuri se pot cumpăra bilete la tariful de la casele de bilete, în situaţia în care pasagerii nu au timp să-şi cumpere din cauza  modificărilor de circulaţie;

Întrucât există ïn continuare posibilitatea apariției de modificări/perturbări în circulația trenurilor, rugăm pasagerii ca, înainte de călătorie, să se informeze despre condiţiile meteo şi să apeleze telefonic Gara CFR din localitatea de plecare pentru informatii actualizate despre mersul trenului cu care intentionează să călătorească.


Numerele de telefon de la statiile CFR, la care pasagerii pot cere informatii, sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la sectiunea Info Utile/Informatii Telefonice.

Companiile feroviare ţin legătura operativ şi centralizat astfel încât personalul de serviciu din trenurile aflate în parcurs şi cel din gări să colaboreze în luarea celor mai potrivite măsuri pentru prevenirea situaţiilor neplăcute pentru călători.

Prioritatea celor doua companii feroviare, CNCF CFR SA şi CFR Călători, este ca transportul pasagerilor să se desfăsoare conform procedurilor specifice privind siguranţa pasagerilor şi circulatiei în condiţii de iarnă.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii