Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:03 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei ziaristi turci au fost jefuiti la Constanta

ro

25 Oct, 2011 01:29 1933 Marime text

Trei jurnalisti de la postul de televiziune TRT din Turcia au fost jefuiti la Constanta, transmite Agerpres, care precizeaza ca ziaristilor le-au fost furate aparatura video si bani din autovehiculul cu care se deplasasera in interes de serviciu in Romania.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Constanta, Carmen Serbanescu, a declarat ca ziaristii, respectiv doi cameramani si un reporter, au reclamat la politie ca au descoperit jaful duminica, intre orele 21,00 - 22,00, cand s-au intors la dubita parcata in apropierea garii din Constanta.

Cei trei sustin ca le-au fost furate doua camere de filmat profesioniste, marca Sony, in valoare de circa 25.000 de euro fiecare, 11.000 de euro, 4.800 de lire turcesti, un buletin de identitate si un pasaport.

Reprezentanta IPJ a declarat ca 'jurnalistii parcasera masina in zona respectiva pentru ca au mers la un restaurant sa manance. Cand s-au intors la dubita au vazut ca geamul portierei fusese fortat, iar bunurile si banii lor disparusera'.

Carmen Serbanescu spune ca ancheta este in derulare si exista un cerc de suspecti.

Sursa: Hotnews.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii