Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:04 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ar fi spart, în repetate rânduri, locuinţele din Lipniţa Trei tineri, trimişi după gratii

ro

09 Mar, 2015 16:21 1098 Marime text
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au cerut arestul preventiv pentru inculpații Vasilică Dumitru, în vârstă de 34 de ani, Florin Ionescu, în vârstă de 19 ani și Liviu Cornel Corban în vârstă de 20 de ani, toţi domiciliaţi pe raza comunei Lipniţa.
 
Conform achetatorilor, din mijloacele de probă administrate de către de către Secția 8 Poliție Rurală Băneasa, a rezultat că la sfârșitul anului 2014, cei trei tineri au pătruns în casa persoanei vătămate, de unde au sustras mai multe bunuri (un covor, mai multe lenjerii de pat, frigiderul din camera din mijloc, lenjerii şi haine, un aragaz stricat, veselă, tacâmuri, o butelie gri).
 
În perioada 15.11.2014 - 12/13.12.2014, în două rânduri, inculpaţii Florin Ionescu şi Vasilică Dumitru au pătruns în casa unei alte persoane vătămate, iar prin escaladare, au intrat în pod, au spart tavanul care era din stuf şi pământ şi au pătruns într-o magazie. Din magazie au sustras două pietre de polizor, mai multe scule, foarfecă de tablă, cleşti, ruletă, cumpănă de nivel. La câteva zile au revenit, tot pe timp de noapte, au pătruns în magazia persoanei vătămate de unde au sustras pături, veselă, luat maşina de spălat.
 
În perioada 09.12.2014-15.12.2014 inculpaţii  Florin Ionescu şi Vasilică Dumitru au pătruns într-o altă locuinţă de pe raza comunei, au sărit gardul, au intrat în casă forţând lacătul cu un levier, au luat o clocitoare, iar din beci un bidon albastru cu gura largă cu vin, câteva borcane de compot, un bidon în care se afla făină de grâu, bunuri pe care le-au împărţit.
 
În data de 06/07.02.2015, Florin Ionescu Vasilică şi Dumitru au pătruns în domiciliul unei a patra persoane vătămate, de unde au sustras 200 litri motorină şi alte bunuri pe care, însă, le-au abandonat în grădină deoarece s-au alarmat vecinii.
 
Azi, Tribunalul Constanța a admis contestația formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia și a dispus arestarea preventivă a celor 3 inculpați pentru o durată de 30 de zile.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii