Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:51 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei tinere, găsite moarte sub dărâmături Oficial despre incendiul restaurantului Beirut din Constanța

ro

06 Apr, 2014 07:53 7744 Marime text
Pompierii militari ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Dobrogea au finalizat un prim raport cu privire la incendiul de aseară care a distrus din temelii celebrul restaurant Beirut din Constanța. Angajații ISU Dobrogea susțin că au fost anunțați cu privire la incendiul mai sus precizat aseară, la ora 22.40. La fața locului au fost trimise nouă autospeciale, dar și trei ambulanțe. Ulterior, după stingerea incendiului, în jurul orei 03.30, sub dărâmături, au fost descoperite trei tinere decedate. Cauza probabilă de producere a incendiului nu a fost încă stabilită, în acest sens fiind formată o echipă de specialitate.
Facem precizarea că în acest incendiu au mai fost rănite și alte persoane, una dintre ele fiind transportată în București, pentru îngrijiri de specialitate. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • dan 07 Apr, 2014 13:03 As vrea sa nu mai existe nicio legatura intre dansul, de orice fel, si institutia justitiei. Aceste doua meserii, desi au ca punct comun - bara - sunt , sau ar trebui sa fie, total opuse ! Dansul are o lume a lui, mai putin morala... mai maloasa. Cum va putea face dreptate cineva care tinde, prin natura indeletnicirii, sa fie mai aproape de "imoral" ? Citeste pagina de Facebook a fetelor si vei vedea ca "lucrurile" se leaga, ca au un deznodamant care nu mira... Dumnezeu sa le ierte....