Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:04 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei firme constănțene, în top 100 firme prinse de ANAF cu sume nedeclarate

ro

25 Aug, 2015 17:15 2879 Marime text
 
ANAF a găsit la inspecţiile fiscale făcute în primele patru luni ale anul 2015 prejudicii imense aduse bugetului de stat. Un document obţinut de economica.net, citat de stiripesurse.ro, arată primele 100 de firme din România, după mărimea sumelor nedeclarate la Fisc, descoperite de inspecţiile ANAF din primele patru luni ale acestui an. 

Din top fac parte și trei firme constănțene: Eco Petroleum SA, Diglam Gold Auto SRL și Doi Castani SRL.

Societatea Eco Petroleum SA a fost înființată în anul 2008 și are sediul social pe strada Caraiman, din municipiul Constanța. Firma se ocupă de comerţ cu ridicata al combustibililor solizi, lichizi şi gazoşi şi al produselor derivate.
 
Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerțului în data de 25 august, firma se află în insolvență, iar capitalul social subscris este de 1.272.500 de lei. Acţionar persoană juridică este Fionnay Limited cu un aport la capital de 1.170.700 de lei și o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 92%. Acţionar persoană fizică este Camelia Chealfă cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 2.99% / 2.99% și un aport la capital de 38.150 de lei. Fondatorul societății este Antonio Valentin Rocsin cu un aport la capital de 63.650 și o cotă de participare la beneficii și pierderi de 5%.
 
Administratorul judiciar este MG Activ Insolvency SPRL, iar administratorul special este Cristinel Andraş.
 
Conform vrajitorul.eu, la sfârșitul anului 2012, Eco Petroleum SA a înregistrat o cifră de afaceri de 323.682.995 de lei, un profit 0, cu 386.806 de lei pierderi și 47 de salariați.
 
Camelia Chealfă mai figurează ca asociat în Ciresica SRL (radiată), Development & Finance Oil Company SRL București (radiată), Development & Finance Oil Company SRL Bacău (radiată), Eco Petroleum SA (radiată), Inter Deal SA (radiată), Metal Invest Grup SRL (insolvență), Metal Invest SRL (radiată), Petrogel SRL (radiată), Prod Refract SRL, Silvconstruct SRL (radiată).
 
Societatea Diglam Gold Auto SRL cu sediu social situate în sat Sibioara, comuna Lumina din judetul Constanţa a fost înființată în anul 2013. Firma se ocupă de  comerț cu autoturisme şi autovehicule uşoare (sub 3,5 tone).
Conform datelor furnizate de Registrul Comerțului la data de 25 august, firma are un capital social subscris de 200 de lei. Asociatul unic și administratorul firmei este Adrian Cibireac.
 
Potrivit vrajitorul.eu, Diglam Gold Auto SRL a înregistrat o cifră de afaceri 0, un profit 0 și cu 0 salariați. Pierderile net brute au fost de 914 lei.
 
Societatea Doi Castani SRL, înființată în anul 1994, are sediul social în localitatea Negru Vodă, județul Constanța. Firma are ca activitate principală fabricarea altor produse din lemn, fabricarea articolelor din plută, paie şi din alte materiale vegetale împletite. Potrivit informațiilor furnizate de Registrul Comerțului în data de 25 august, capitalul social subscris este de 200 de lei, iar asociatul unic și administratorul societății este Cristina Pamuc.
 
Conform vrajitorul.eu, la sfârșitul anului 2013, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 127.897 lei, un profit 0, cu pierderi de 18.655 lei și 6 salariați.


Citește și STIRIPESURSE.RO. UPDATE 1. TREI DINTRE ACESTEA SUNT DIN CONSTANȚA
TOP 100 FIRME PRINSE DE ANAF CU SUME NEDECLARATE. NUME CELEBRE PE LISTĂ



Sursa foto: gandul.info
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii