Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:51 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei femei intenționau să le introducă în țară 560 de pachete cu ţigarete de contrabandă descoperite în PTF Vama Veche

ro

25 Aug, 2015 12:53 1890 Marime text
 
Politiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în PTF Vama Veche trei persoane de sex feminin care intenţionau să introducă în ţară 560 de pachete cu ţigarete netimbrate fără documente justificative.
 
Astfel, astăzi, în jurul orei 07.00, în PTF Vama Veche s-au prezentat pentru controlul de frontieră cetăţenii români Elmas M., în vârstă de 50 de ani , Merac A., de 41 de ani si Cader I., de 40 ani, toate pasagere într-un autocar care efectuează curse regulate între Turcia şi România. La control în bagajele personale ale femeilor au fost descoperite, ascunse şi nedeclarate, 560 de pachete cu ţigarete netimbrate mărcile „MM Slims”. Persoanele în cauză, domiciliate în municipiul Constanţa, au declarat că au achiziţionat ţigaretele de pe teritoriul R. Bulgaria, pentru consum propriu.
 
Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării, cantitatea de  ţigarete, în valoare de aproximativ 5.590 lei şi au întocmit persoanelor in cauza, lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 270, alin. 3 din Legea 86/2006 privind Codul Vamal.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii