Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:22 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2 Cazuri de toxiinfecţie alimentară în staţiunea Venus, soldate cu controale şi amenzi! (galerie foto)

ro

21 Jul, 2016 16:18 4007 Marime text
Ca urmare a unor cazuri de toxiinfecţie alimentară, au avut loc controale la Complex Mera Resort, în staţiunea Venus, potrivit directorului ANPC, Paul Anghel.

Au fost date amenzi în valoare de 15000 de lei, fiind înregistrate mai multe deficienţe, şi anume: produse nesigure, fără niciun element de identificare cu privire la producător, temperatura de păstrare şi data limită de consum. De asemenea, au fost găsite produse cu termen de valabilitate depăşit. DSP si DSV au prelevat şi probe din mâncare.

Menţionăm că trei persoane au ajuns la Spitalul din Mangalia cu toxiinfecţie alimentară. Li s-a pus o perfuzie şi au plecat în două ore, fără să mai fie nevoie de internare. Potrivit altor surse, ar fi vorba de mai mult de trei persoane.

Menţionăm că, în urmă cu 45 de minute, comisarii ANPC au terminat controlul. 

UPDATE 2, 2 august, ora 15.18

În urma apariţiilor din mass-media, Mera Resort - Venus anunţă că „cele mai recente controale ale Direcţiei de Sănătate Publică Judeţeană Constanţa, desfăşurate în data de 31 iulie 2016, s-au finalizat cu o evaluare pozitivă, mai exact ancheta nu a relevat nici un fel de situaţii neconforme cu normele de igienă şi sănătate publică în activităţile care au loc în complexul hotelier”. Din acest motiv, DSPJ Constanţa va continua să monitorizeze cazurile prezente la Spitalul Municipal Mangalia şi la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa, pentru a putea identifica sursa îmbolnăvirilor.

Citeşte şi 

Poziţia oficială a reprezentanților Mera Resort privind un al doilea focar de toxiinfecție

UPDATE 1
 

Complexul menţionat mai sus ar funcţiona pe societatea Atlas Apliance Solution, ce are sediul social în Mioveni, pe strada Depozitelor. Are un capital social subscris de 1200 RON, integral vărsat. Asociatul unic este Mariana Movileanu, născută în localitatea Zărneşti, din Braşov. Prin urmare, are o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 100% / 100%. Tot ea este şi administrator.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii