Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:13 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei candidaţi şi-au depus dosarul pentru şefia Agenţiei Naţionale de Integritate

ro

23 Jul, 2015 13:00 2018 Marime text
Bogdan Stan, Petre Claudiu Platon si Ion Ionel Garlesteanu sunt cei trei candidati care si-au depus dosarul pentru postul de presedinte al Agentiei Nationale de Integritate (ANI), potrivit unor surse. Postul a devenit vacant dupa demisia lui Horia Georgescu, inculpat intr-un dosar instrumentat de DNA.

Bogdan Stan (nascut 1981), vicepresedinte ANI, conduce interimar institutia dupa demisia lui Horia Georgescu. El lucreaza in ANI din 2007, anterior fiind avocat. Este absolvent al Facultatii de Drept (Universitatea Titu Maiorescu) si al unui curs post-universitar de securitate nationala la Academia de Informatii a SRI.
Petre Claudiu Platon (nascut 1977) este manager public la Ministerul Dezvoltarii. El a mai lucrat la Consiliul Judetean Salaj (consilier juridic) si la Ministerul Administratiei si Internelor (Unitatea pentru reforma administratiei publice). A absolvit Facultatea de Drept (Universitatea de Vest Vasile Goldis, Arad), master la UBB Cluj, curs post-universitar in domeniul securitatii nationale la Academia de Informatii a SRI.
Ion Ionel Garlesteanu (nascut 1948), a candidat fara succes in 2012 la sefia ANI. Este angajat la Universitatii din Craiova, unde a detinut si pozitia de lector. A absolvit Facultatea de Stiinte Economice a Universitatii din Craiova.
Sursa: HotNews
Sursa foto: revista22.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii