Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:43 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei bulgari, autorii mai multor furturi din judeţul Constanţa. Detalii

ro

16 Jun, 2016 17:30 1630 Marime text
Procurorii constănţeni au dispus trimiterea în judecată a trei bulgari. Oamenii legii spun că aceştia au fost autorii mai multor furturi din judeţul Constanţa.
 
În continuare vă prezentăm câteva exemple. La data de 4 august 2015, o femeie a sesizat Poliţia cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, a parcat autoturimul proprietate personală marca SEAT în incinta  unui supermarket situat în Lazu, judeţul Constanţa. Când a revenit la autoturismul său, a observat că dintre scaunele din partea faţă i-a fost sustrasă o geantă cofecţionată din piele  de culoare roz ce conţinea următoarele bunuri: telefon mobil marca Iphone 6 cu carcasă de culoare albă cu argintiu, două paşapoarte, precum şi alte bunuri.
 
Un alt caz a avut loc la data de 11 august 2015,  când unui bărbat i-a fost sustrasă o borsetă ce conţinea suma de 13.000 lei, carduri bancare şi documente personale din interiorul autoturismului personal. De asemenea, cu o altă ocazie, o femeie a sesizat Poliția că, în timp ce soțul ei schimba roata din stânga față a mașinii, după ce făcuse pană pe strada Vântului din Cumpăna, un necunoscut se uita insistent la autoturism. Femeia i-a spus să plece, dar respectivul a lovit-o cu palma peste obraz, după care a deschis portiera dreapta-spate a mașinii și a furat o poșetă. Menţionăm că acestea sunt doar câteva dintre exemple.

Cele trei persoane sunt cercetate în stare de arest preventiv.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii