Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:39 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei bărbaţi, reţinuţi pentru trafic internaţional de droguri de risc

ro

18 Jun, 2016 13:19 2891 Marime text
Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi procurorii DIICOT din Piteşti au destructurat o grupare infracţională specializată în trafic internaţional de droguri de risc, care acţiona pe raza municipiilor Câmpulung și Pitești.
 
Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti şi procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Piteşti au depistat în flagrant delict trei bărbaţi, în timp ce ridicau un colet, în care se aflau 300 de grame haşiş şi 200 de grame de cannabis.
 
După prinderea în flagrant delict, poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară, pe raza municipiului Câmpulung, la locuinţa unui bărbat, de 26 de ani, bănuit de comiterea infracţiunii de trafic internaţional de droguri de risc.
 
Cei 3 sunt bănuiţi că ar fi achiziţionat, în anul 2016, importante cantităţi de droguri din Spania, contra sumei de 5 euro gramul şi pe care le-ar fi comercializat, ulterior, pe raza municipiilor Câmpulung şi Piteşti, contra sumei de 15 euro gramul.
 
În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat 500 de grame de droguri şi mai multe ustensile folosite la porţionarea acestora.
 
Cei trei bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic internaţional de droguri de risc şi urmează să fie prezentaţi Tribunalului Argeş, cu propunere de arestare preventivă.
 
Pe numele lor, instanța de judecată a emis mandate de arestare preventivă, pentru 30 de zile, fiind încarcerați.
 
La acţiune au participat şi jandarmi.  

 
Imagine cu rol ilustrativ. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii