Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:19 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei bărbați, între care unul din Constanța, suspecți în cazul exploziei dintr-o garsonieră din Suceava. Unul dintre ei a murit!

ro

23 Oct, 2014 23:25 1585 Marime text
Trei bărbați, doi români și un italian, sunt suspectați că au provocat explozia produsă, în luna septembrie, într-o garsonieră din municipiul Suceava, unul dintre bărbați suferind mai multe arsuri și murind ulterior la un spital din București, relatează România Liberă.

În urma cercetărilor privind incendierea unei garsoniere de pe strada Dimitrie Cantemir din municipiul Suceava în noaptea de 20 spre 21 septembrie au fost stabiliţi trei suspecţi, un cetăţean italian de 63 de ani, un bărbat de 29 de ani din judeţul Constanţa şi un bărbat de 32 de ani din judeţul Ilfov, informează Poliţia Judeţeană Suceava.

Poliţiştii au stabilit că pe fondul unor neînţelegeri mai vechi între italian şi o femeie de 45 de ani din Suceava, italianul a mers împreună cu ceilalţi doi bărbaţi la blocul unde aceasta avea o garsonieră. Aici, bărbatul din Ilfov a aşezat pe peretele exterior al blocului o scară telescopică, urcând până în dreptul geamului garsonierei, iar în împrejurări încă neelucidate, ca urmare a acumulărilor de gaze din interior provenite de la butelia aragazului, s-a produs o explozie.

Bărbatul respectiv a suferit arsuri, dar cu ajutorul celorlalţi doi a părăsit zona, plecând toţi trei spre Bucureşti.

Din cauza stării grave în care se afla bărbatul rănit, acesta a fost transportat la spital, însă după câteva ore a murit. La internare, bărbatul rănit a prezentat altă situaţie privind cauza arsurilor decât cea reală.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili motivului prezenţei celor trei la locuinţa femeii din Suceava când s-a produs incendiul.

Pentru stingerea focului au intervenit la acea dată pompierii militari cu cinci autospeciale.
Un tânăr de 16 ani şi două femei de 22, respectiv 71 de ani au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii