Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:17 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei bărbaţi care se ocupau cu trafic de droguri, reţinuţi pentru 24 de ore

ro

29 Nov, 2015 13:20 1697 Marime text
Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Vrancea au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaţilor Dumitru Mădălin Apostu, Alexandru Theodor Cristian şi George Bogdan Pruteanu pentru săvârşirea  infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de droguri de risc si deţinere de droguri de risc in vederea consumului.

La data de 27 noiembrie 2015, pe raza municipiului Buzău, procurorii DIICOT – BT Vrancea împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vrancea au surprins în flagrant pe inculpatul  Dumitru Mădălin Apostu în timp ce  vindea o cantitate de aproximativ 100  grame de cannabis suspectului A. M. I şi inculpatului Cristian Alexandru Theodor.
 
În momentul surprinderii în flagrant inculpaţii nu au respectat semnalele de oprire efectuate de către organele de poliţie,  forţand barajul forţelor de ordine, sens în care s-a utilizat armamentul din dotare, fiind executate atât focuri de avertisment în plan vertical, cât şi în direcţia autoturismului. Cu toate acestea, membrii grupului infracţional au reuşit să spargă barajul forţelor de ordine şi să părăsească zona infracţională.
 
Ulterior, inculpaţii  Apostu Dumitru Mădălin şi Cristian Alexandru Theodor  au fost imobilizaţi, iar  față de suspectul A. M. I. se continuă activitățile de urmărire. De asemenea, se efectuează cercetări şi faţă de inculpatul Pruteanu George Bogdan, care, începând cu jumătatea lunii octombrie și până în prezent, a desfășurat activități de trafic și deținere de droguri în vederea consumului. S-a reţinut că inculpatul a procurat droguri de la inculpatul Apostu Dumitru Mădălin iar ulterior le-a comercializat către diferiți consumatori de pe raza orașului Mărășești.
 
Cu ocazia percheziţiilor domiciliare, a fost găsită cantitatea de aproximativ 15 kg de cannabis, valoarea pe piaţă fiind de aproximativ 75.000 euro.
 
Tribunalul Vrancea a dispus arestarea preventivă a inculpaţilor  Apostu Dumitru Mădălin, Cristian Alexandru Theodor şi Pruteanu George Bogdan pentru o perioadă de 30 de zile.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii