Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:42 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei autoturisme declarate furate au fost descoperite la Constanţa

ro

06 Apr, 2014 11:14 2412 Marime text
Trei autoturisme declarate furate din Italia, Franţa şi România au fost descoperite de poliţiştii de frontieră din cadrul STPF Constanţa, în cooperare cu poliţiştii din cadrul IPJ Constanţa.

O amplă acţiune privind combaterea traficului internaţional cu autoturisme furate, a fost desfăşurată în mai multe locaţii din municipiul Constanţa şi localitatea Ovidiu. Au fost verificate 22 de autoturisme din locaţiile în care sunt expuse autoturisme second-hand. În urma controlului, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă în colaborare cu poliţişti din cadrul IPJ Constanţa au depistat, vineri, trei autoturisme pentru care au rezultat alerte în bazele de date , fiind căutate pentru a fi indisponibilizate. Primul autoturism depistat a fost un BMW model Z3, care figura ca fiind furat din Italia, urmat de un autoturism Ford Ka, maşină ce a fost declarată ca fiind furată din Franţa şi un Volkswagen Passat, semnalat ca fiind furat din România. Cele trei autoturisme erau expuse spre vânzare de cetăţeanul român E.P.M.A., în vârstă de 25 ani, domiciliat în judeţul Constanţa, care a declarat că maşinile îi aparţin. Toate cele trei autoturisme, evaluate la aproximativ 48.500 lei, au fost indisponibilizate la sediul Gărzii de Coastă în vederea continuării cercetărilor, urmând ca la finalizarea acestora să fie luate măsurile legale ce se impun.

Bărbatul în cauză  este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire prin „primirea, dobândirea, transformarea ori înlesnirea valorificării unui bun, de către o persoană care fie a cunoscut, fie a prevăzut din împrejurările concrete că acesta provine din săvârşirea unei fapte prevăzute de legea penală, chiar fără a cunoaşte natura acesteia”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii