Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:43 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei agenţi ai Poliţiei Port Constanţa, încătuşaţi pentru corupţie

ro

24 Apr, 2015 13:00 2018 Marime text
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au dispus, azi, reţinerea a trei agenţi de poliţie din cadrul Serviciului Poliţiei Transporturi Maritime Constanţa.
 
În cauză au mai fost încătuşaţi alţi doi civili.
 
Reţinerile sunt efectuate în contextul celor 10 percheziţii de ieri organizate pentru destructurarea unui presupus grup infracţional specializat în sustragerea de produse petroliere, alcool şi îngrăşăminte din vagoanele de tren care întră în Portul Constanţa.
 
Procurorii arată că din acest grup infracţional făceau parte şi lucrători ai SN CFR Marfă SA, paznici din porţile de acces în Portul Constanţa şi agenţi de poliţie din cadrul Serviciului Poliţiei Transporturi Maritime Constanţa.

„În fapt, în luna noiembrie 2014, Serviciul Judeţean Anticorupţie Constanţa a sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa cu privire la faptul că o reţea de persoane sustrage produse petroliere, alcool şi îngrăşăminte din vagoanele de tren care întră în Portul Constanţa. Din verificări, rezultă faptul că gruparea era sprijinită de lucrători ai SN CFR Marfă SA, paznici din porţile de acces în port şi agenţi de poliţie din Poliţia Transporturi Maritime Constanţa. Instrumentarea cauzei s-a realizat cu suportul de specialitate al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă (DIPI)“, conform magistraţilor.

Citeşte şi

Denunţ formulat de un „frontierist“
„Cuiburi de viespi“ în Portul Constanţa. 12 poliţişti, luaţi pe sus! 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii