Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:33 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trecerea acţiunilor Portului Constanţa în administrarea Primăriei, unul dintre subiectele conferinţei susţinute de Mazăre şi Martin

ro

19 Oct, 2012 20:47 1423 Marime text
Aşa cum anunţam mai devreme, senatorul Colegiului 3, Alexandru Mazăre, şi deputatul Colegiului 6, Eduard Martin, vor susţine duminică, la ora 10.30, o conferinţă de presă. Evenimentul va avea loc la sediul PSD de pe bulevardul Mircea cel Bătrân.
Parlamentarii constănţeni vor vorbi, în contextul conferinţei, despre mai multe proiecte de lege. Unul dintre acestea este legat de trecerea Portului Constanţa în subordinea administraţiei publice locale. Mai exact, se intenţionează administrarea, de către municipalitatea constănţeană, a  60% din acţiunile Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime Constanţa, acţiuni deţinute în momentul de faţă de Ministerul Transpoturilor şi Infrastructurii.
Primarul Radu Mazăre a anunţat, în şedinţa de Consiliu Local din octombrie, că parlamentarii PSD de Constanţa vor iniţia un proiect ărin care acţiunile mai sus menţionate să fie transferate către administraţia locală.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii