Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:18 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Transsexualul Naomi Doru Iuga mă ruga să îi fac rost de băieţei

ro

02 Jul, 2011 12:44 4479 Marime text

07_naomi_libertatea.jpgAcuzat că l-ar fi „turnat" pe Doru Iuga la Poliţie şi că ar fi dat o mână de ajutor în arestarea acestuia pentru proxenetism, prostituţie masculină şi sex cu minori, transsexualul Naomi a povestit, în exclusivitate pentru Click!, cum îşi racola omul lui Dan Diaconescu „victimele". „Chiar eu îi timiteam minori la el acasă, erau doi fraţi de la casa de copii numărul 10!".

Florin Moldovan, cunoscut drept transsexualul Naomi, a fost unul dintre tovarăşii apropiaţi ai lui Doru Iuga şi chiar furnizorul lui de „băieţei" în urmă cu doi ani de zile. Naomi a povestit, în exclusivitate pentru Click!, cum ajungeau minorii la acesta acasă şi pe câţi bani.

„El mă ruga să-i fac rost de băieţi. Erau doi fraţi de la şcoala de copii numărul 10. Chiar îmi ziceau tovarăşii «Haide, Naomi, ce-i trimiţi la grasu' ăsta?» Băieţii se vindeau pe sume ridicole, dar pentru ei, care nu aveau ce mânca, contau şi 500 de mii de lei vechi. Cei care arătau mai bine luau un milion!"

Deşi mult timp s-a zvonit că transsexualul ar fi constituit şi el "carne de tun" pentru Iuga, acesta a negat. "Iuga nu s-a dat la mine. Lesbi nu se putea! Ai văzut tu lesbianism la ţară?!"

Acuzat că l-ar fi denunţat pe Iuga la Poliţie cu şase luni în urmă, Naomi spune că nu este vinovat de arestarea acestuia şi că poliţiştii şi-au făcut doar datoria.

„Am dat declaraţii în acel caz de pedofilie în care am fost filmat la stilistul Marian Dârţă acasă. Atunci am fost întrebată şi de crima de la Ciolpani. Le-am spus că nu ştiam nimic, dar i-am trimis să-i caute pe aceşti băieţi care se vând la Gara de Nord. Eu nu sunt o trădătoare. Dacă Iuga e interogat acum, nu crezi că poliţiştii au dovezi? Nu ştie toată ţara că e homosexual? Dacă e vinovat, Iuga va plăti!", a mai spus Naomi.

Naomi a fost unul dintre „băieţeii" omului de afaceri german Zander Klaus, arestat de asemenea în acest dosar.

„Îl ştiu pe Klaus. Era tovarăş cu Iuga. A încercat să mă cumpere şi pe mine. Vroia să-i fac rost de copii. Klaus a profitat de mine pe vremea când eram gay-işor. Mi-a zis să vin la el să ne facem treaba că mă plăteşte. Apoi l-am sunat să-mi dea bani pentru un CD şi el mi-a zis să-i aduc băieţei la schimb", ne-a mărturisit transsexualul.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii