Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:14 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Transportatorii, în continuare nemulțumiți Graba strică legea RCA

ro

20 Sep, 2016 11:06 1605 Marime text
Confederatia operatorilor și transportatorilor autorizați din România (COTAR) se adresează din nou astăzi Parlamentului României cu rugămintea de a nu grăbi procesul de legiferare a legii RCA, fără o publicare a proiectului final de lege rezultate în urma dezbaterilor din comisia de Transporturi a Camerei Deputaților.
 
Astăzi, comisiile de Transport din Parlament se vor reuni într-o ședință comună, spun reprezentanții transportatorilor, pentru a dezbate cele 45 de articole ale legii RCA, astfel încât, în ședința de plen de la ora 12:00, actul normativ să fie adoptat de Legislativ.
 

„Considerăm că graba de a legifera un proiect de lege cu impact economic și social puternic ce va fi resimțit in mod direct de peste 6 milioane de soferi si indirect, de către întreaga populație a țării, nu este o măsură deloc potrivită în actualul context de instabilitate, din acest domeniu. Ne dorim ca Parlamentul să prezinte varianta finală agreată de către cele două Camere și să amâne cu o săptămână-două votul în plen, pentru a da șansa actorilor din piață să semnaleze eventuale erori care pot fi corectate. De 21 de ani nu s-au mai adus modificări legii asigurărilor și nu dorim să treacă alți 20 de ani ca să putem corecta o lege care poate conține erori cu efecte nocive pe termen lung pentru consumatori.” a declarat președintele COTAR,Vasile Ștefănescu, într-un comunicat remis redacției ZIUA de Constanța.

Reamintim faptul că OUG privind legea RCA a fost publicată ieri în Monitorul Oficial.
 
Citește și ...
Ordonanța privind RCA a fost publicată în Monitorul Oficial
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii