Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:25 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Transporta la spital o fată de 17 ani O ambulanţă a rămas fără frâne şi s-a izbit de un stâlp

ro

02 Oct, 2016 09:37 1625 Marime text
Accident grav în Maramureş, unde o ambulanţă s-a izbit violent de un stâlp după ce a rămas fără servo-direcţie, scrie România TV. Asistentul de pe autospecială dar şi pacienta pe care o transportau la spital au fost răniţi.
 
Evenimentul a avut loc la intrarea în localitatea Lăpuşel. Ambulanţa transporta la spital o fată de 17 ani rănită în urma unui scandal violent. La un moment dat, şoferul a rămas brusc fără curent şi nu a mai putut controla salvarea.
 
„S-a oprit motorul. Nu direcţie nu nimic. Am călcat frâna şi m-am băgat în stâlp. Aveam semnalele acustice pornite, din ce cauză s-a oprit nu ştiu“, a declarat şoferul ambulanţei, potrivit sursei citate.
 
Maşina s-a izbit violent de un stâlp pe care aproape l-a dărâmat. Şoferul de pe ambulanţă şi-a chemat în ajutor colegii. Asistentul dar şi pacienta au fost răniţi şi au ajuns la spital.
 
Poliţiştii au deschis o anchetă. Ambulanţa va fi supusă unei expertize tehnice pentru a vedea ce a dus la defecţiunea care le-a pus viaţa în pericol atât personalului cât şi pacientei. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii