Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:33 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Transport ilegal de țigarete, descoperit de polițiști

ro

24 Sep, 2015 09:33 1305 Marime text
800.000 de țigarete au fost confiscate, seara trecută, de polițiștii de investigare a criminalității economice din Ilfov. Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Ilfov au oprit în trafic, pe Centura Municipiului București, în localitatea Mogoşoaia, o autoutilitară condusă de un bărbat, de 30 de ani, din Republica Moldova.
În urma controlului efectuat, polițiștii au descoperit sutele de mii de țigarete, de contrabandă, în pereții dubli ai autovehiculului și în podeaua acesteia, care urmau să fie comercializate în municipiul București. De asemenea, polițiștii au constatat că șoferul avea permisul de conducere suspendat.
Polițiștii au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, țigaretele, iar autovehiculul folosit la transportul acestora a fost indisponibilizat. Pe numele șoferului autoutilitarei a fost  întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de contrabandă și conducere a unui autovehicul  pe drumurile publice, având dreptul de  a conduce suspendat.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii