Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:38 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Transport ilegal de motorină şi peşte, interceptat de poliţiştii de frontieră constănţeni

ro

06 Nov, 2014 10:34 1474 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în zona de competenţă doi cetăţeni români care transportau 600 litri de motorină şi 70 kilograme de peşte, fără documente de provenienţă.
 
Potrivit unui comunicat al Gărzii de Coastă, cei doi bărbaţi, de 19 respectiv 27 de ani, au fost opriţi pentru control, în dimineaţa zilei de ieri, în jurul orei 09.00. În autoutilitara marca Ford model Transit, înmatriculată în Marea Britanie, au fost descoperite trei recipiente metalice încărcate cu produs petrolier cu miros specific de motorină şi o cantitate de peşte din specia novac, pentru care cei doi bărbaţi nu au putut prezenta documente de provenienţă şi transport.

Cei doi bărbaţi, domiciliaţi în judeţul Constanţa, au declarat că au achiziţionat marfa transportată de la persoane necunoscute cu scopul de a o comercializa, mai susţin oamenii legii. Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării motorina, evaluată la 3.600 lei, au indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă autoutilitara în valoare de aproximativ 7.000 de euro şi au predat cantitatea de 70 kilograme peşte spre valorificare unei societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale.

Persoanele în cauză sunt cercetate pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 270, alin. 3 din Legea 86/2006 şi ,,deţinere şi transport al peştelui fără documente legale”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii