Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:32 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Transport ilegal de material lemnos, descoperit la Cernavodă

ro

30 Nov, 2015 13:34 1939 Marime text
În data de 27.11.2015, în jurul orei 10.20, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Cernavodă au oprit pentru control, în zona de competenţă, o ambarcaţiune cu motor, în care se aflau cetăţenii români Z.G. de 44 de ani şi Z.N.V. de 21 de ani.
În urma controlului în ambarcaţiune a fost descoperită cantitatea de 1,50 metri cubi de material lemnos din specia salcie pentru care bărbaţii nu au putut prezenta documente justificative.
 
În aceeaşi zi, în jurul orei 14.50, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Cernavodă i-au identificat pe cetăţenii români G.N.D. de 21 de ani şi V.M.N. de 27 de ani, care transportau, cu două atelaje hipo, cantitatea de 1,50 metri cubi de material lemnos din specia plop fără documente justificative.
 
Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării întreaga cantitate de material lemnos, care ulterior a fost lăsată în custodia Ocolului Silvic Cernavodă, iar în ambele cazuri se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de „tăierea, ruperea, distrugerea, degradarea sau scoaterea de rădăcini fără drept a arborilor sau puieţilor din fondul forestier naţional”, a declarat purtătorul de cuvânt al Gărzii de Coastă, agent-şef adjunct de poliţie Marius Ovidiu Niculescu.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii