Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:55 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traian Băsescu - Premierul trebuie să scape repede de miniştrii Curaj şi Tobă

ro

26 Jan, 2016 22:23 1304 Marime text
Traian Băsescu consideră că, prin măsurile luate, ministrul Educației apără interesele celor care și-au dobândit doctoratele prin plagiat și i-a solicitat premierului Dacian Cioloș să-i demită pe Adrian Curaj, dar și pe ministrul de Interne, Petre Tobă.
 
„Am discutat curajoasele măsuri ale ministrului Curaj de a îngropa povestea doctoratelor fraudate. Ceea ce domnul ministru Curaj face nu este decât să apere interesele celor care au dobândit doctoratele fără a fi avut contribuții, ci doar au plagiat. În schimb le-au folosit pentru a ajunge profesori universitari, pentru a lua 15% mai mult la salarii, pentru a se poziționa social într-o categorie pentru care nu au merite. Doctorii sunt, în general, oameni de știință. Clasa politică, Parchetele, structurile militarizate s-au umplut de doctori și nu am văzut nicio idee nouă rezultată din aceste doctorate, idee care să contribuie la progresul domeniului. Este și greu când îți plagiezi doctoratul", a afirmat Băsescu, azi, într-o conferință de presă.
 
„Cred că domnul Cioloș, pentru a salva credibilitatea Guvernului, trebuie să scape repede de doi impostori din Guvern, domnul ministru Curaj și domnul ministru Tobă. Acești oameni trebuie să iasă repede din Guvern, dacă Guvernul e de tehnocrați și nu un Guvern special, așa, sub acoperire", a afirmat fostul preşedinte.
 
Sursa foto: rfi.ro 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii