Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:28 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traian Băsescu pleacă la Varșovia-„Nu vă alarmaţi şi nu vă îngrijoraţi, toate cheltuielile sunt asigurate

ro

20 Dec, 2015 22:08 1539 Marime text
 
Președintele PMP, Traian Băsescu, a anunțat astăzi pe Facebook că mâine va merge la Varșovia.
 
Fostul președinte al României susține că scopul acestei călătorii este dezbaterea privind tema politicii externe a fostului președinte polonez Lech Kaczynski.
 
„La invitaţia Preşedintelui Republicii Polone, Domnul Andrej Duda, în data de 21.12.2015 voi participa la Varşovia, la o dezbatere avînd ca temă politica externă a fostului preşedinte polonez Lech Kaczynski. Dezbaterea va prilejui şi o analiză la zi a situaţiei de securitate din regiune. La dezbatere vor participa şi foştii preşedinţi din Estonia, Cehia, Lituania şi Georgia”, a fost mesajul postat pe pagina personal de socializare de către fostul șef al statului.
 
La secțiunea comentarii, ale acestei postări, Traian Băsescu a fost întrebat retoric de un cetățean „Cine vă va plăti drumul? Tot noi proștii plătitori de taxe!”.
 
Răspunsul liderului PMP nu a încetat însă să apară.
 
„Nu vă alarmaţi şi nu vă îngrijoraţi, toate cheltuielile (transport, cazare, masă plus maşină la dispoziţie la Varşovia pentru mine şi pentru cele două persoane care mă însoţesc) sunt asigurate de partea poloneză. Sau şi aşa este tot pe banii dumneavoastră?”, a răspuns Băsescu cetățeanului.



Sursa foto: Facebook - Traian Băsescu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii