Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:25 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traian Băsescu nu îşi face griji legat de unde va locui după terminarea mandatului de preşedinte

ro

26 Oct, 2014 19:50 1275 Marime text
Preşedintele Traian Băsescu nu are emoţii cu privire la viitoarea sa reşedinţă, la terminarea mandatului. Preşedintele a vorbit despre disconfortul pe care l-ar cauza serviciul de pază în viaţa oamenilor care l-ar vizita, la finalul mandatului.
 
"Dacă mă cazez într-un hotel şi mi s-a întâmplat lucrul ăsta, nu mă simt bine deloc când văd că toţi oamenii care intră în acel hotel sunt legitimaţi, se uită ofiţerii SPP la ei, îi verifică şi aşa mai departe. Sunt nişte lucruri care îţi creează un disconfort. Spre exemplu, dacă m-aş duce în Mihăileanu, acolo dumneavoastră l-aţi prezentat ca pe o vilă, dar acolo e un bloc cu nouă familii care locuiesc. Oamenii ăia ar intra într-un proces de verificare zilnică, când intră, când iese, când le vine un musafir, când le pleacă cineva din casă, ceea ce mi-ar crea şi mie un disconfort pentru ştiu că oamenii aceia ar fi supuşi unui sistem de control care decurge din obligaţiile SPP-ului în protejarea unui demnitar. Asta este singura chestiune", a spus Traian Băsescu.
 
Întrebat ce va face dacă Guvernul nu îi va semna cererea de atribuire a unei reşedinţe, emisă în baza legii privind drepturile foştilor şefi de stat, preşedintele a declarat: "Cu siguranţă nu o să fiu în stradă".
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii