Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:31 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traian Basescu isi depune candidatura astazi, la ora 14.00

ro

21 Oct, 2009 17:45 807 Marime text

 

Preşedintele Traian Băsescu îşi va depune candidatura la Preşedinţie la Biroul Electoral Central astăzi, la ora 14.00.

Pedeliştiiarvrea caşeful statului să se prezinte la BEC cu aproape două milioane de semnături, astfel că momentul depunerii candidaturii este în acest moment condiţionat de adunarea dosarelor cu toate semnăturile strânse relatează NewsIn..

Vicepreşedintele PD-L Gheorghe Flutur a spus că militanţii partidului continuă să strângă semnături de susţinere a candidaturii lui Traian Băsescu, astfel încât numărul acestora să fie cât mai mare în ziua în care şeful statului îşi va depune oficial candidatura pentru un nou mandat.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Ursu Vasile 21 Oct, 2009 16:04 Da, harasho tovarashe Lupu, Sa nu ne mai lasam amagiti de promisiunile marinarului si ale lui Boc care ne-au saracit in plina criza economica mondiala. Da, am saracit in mandatul lui Basescu, de aceea drumurile duduie de carute de ultimul tip (Toyota, Renault, Skoda, VW, BMW, Mercedes, etc., etc.)si pe orice drumeag de tara te-ai duce pana si ultimul prost si-a luat Logan. Numarul obezilor a crescut exponential, Numarul deceselor cauzate de excese de zahar, alcool si grasimi este in continua crestere, Supermarketurile sunt pline de amarati cu caruturi pline la orice ora din zi si noapte, bugetarii s-au plictisit de mult in concedii la mamaia si nu mai vor decat in Tenerife, ceilalti amarati de la privat se inghesuie in chartere all inlcusive in Turcia si Grecia iar saracii lipiti pamantului se racoresc la Mangalia si Eforie unde duduie gratarele in ritm de manele. Peste plaiuri verzi marete pretutindeni in weekend sfaraie gratarele si bubuie boxele. Ultimul parlit are doua telefoane mobile si calculator cu NET. Vilele se fac numai de la 5 dormitoare in sus iar garsonierele costa ca pentru amarati lipiti pamantului. Da, tovarashe Lupu, Basescu e de vina!
  • LUPU NICOLAE 21 Oct, 2009 14:31 AR FI BINE CA ROMANII SA NU SE LASE AMAGITI DE PROMISIUNILE LUI TRAIAN BASESCU CARE REPREZINTA IMPREUNA CU GUVERNUL BOC CADEREA ECONOMICA A RONANIEI,DECLARATIILE SALE CU OCAZIA DEPUNERII CANDIDATURI,REPREZINTA O FANFARONADA,SA NU UITAM CA AM AJUNS LA PRAGUL SARACIEI,ECONOMIA ESTE LA PAMINT,IAR TOTI CARE NE-AU CONDUS AU CONTINUAT SA SE IMBOGATEASCA,AU TOT TAIAT DE LA NOI,DIN SALARII,AU MARIT TAXELE DE LA POPULATIE DAR EI NU SI-AU MODIFICAT SALARIILE,CUM POTI SA CREZI ATUNCI CA AU GINDURI BUNE,EI SE GINDESC DOAR LA VILE ,MASINI DE ULTIMA GENERATIE SI LA CONTURILE DIN BANCI CARE SA ASIGURE LOR SI URMASILOR LOR CONDITII EXTRAVAGANTE DE VIATA.NU VA MAI LASATI PACALITI CATOT NOI VOM SUFERII IN VIITOR,TREBUIE O SCHIMBARE ,NUMAI UN NOU CANDIDAT LIPSIT DE INTERESE DE IMBOGATIRE POATE SA NE FACA VIATA MAI PROSPERE.FIITI VIGILENTI NU VA MAI LASATI PACALITI DE DECLARATIILE POMPOASE ALE ACESTOR EXCROCI POLITICI.