Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:21 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traian Băsescu „Eu voi merge duminică la vot“

ro

24 Jul, 2012 21:53 1233 Marime text

Presedintele suspendat Traian Basescu a declarat marti seara, la TVR 1, ca va merge la vot la referendumul din 29 iulie. "Eu voi merge duminica la vot", a declarat presedintele suspendat adaugand ca "nimeni nu va opri pe nimeni sa mearga la vot".

  "Sigur ca voi merge. Eu voi merge, voi fi printre cei care merg la vot. (...) Fiind un singur votant, atata timp cat nu se mobilizeaza PDL, nu am cum sa schimb", a spus presedintele supendat, citat de Mediafax.

 

"Eu nu fac romanilor niciun indemn, fiecare sa procedeze conform constiintei lui. Nu ma pot opune deciziei care a fost luata cu 89 de voturi contra o abtinere in structura de conducere a PDL. Din punctul meu de vedere, cine vrea sa mearga la vot sa meraga, cine nu, nu, dar am constatat ca PDL are motive intemeiate sa spuna: nu putem controla securitartea referendumului", a declarat Traian Basescu.

 

"Va spun ca eu nu sunt cu sufletul impacat pe aceasta decizie a PDL. De aceea, eu si spun ca fiecare sa procedeze cum considera. Nu mai pot juca la castigarea referendumului cu un PDL care a spus ca nu poate asigura securitatea votului din 'n' motive. Si au doua pagini de motive...", a argumentat Basescu.

 

Colegiul Director al PDL a decis, marti, sa boicoteze referendumul incurajand simpatinzantii partidului sa nu participe la vot la referendumul din 29 iulie pentru demiterea presedintelui Traian Basescu.

 

Traian Basescu a declarat in cursul zilei de marti, intr-o discutie on-line la ziare.com, ca neprezentarea la vot la referendum "poate fi mai valoroasa" decat un vot impotriva demiterii sale, pentru ca in acest fel cei care au dat "lovitura de stat" nu pot sa-si valideze demersul prin referendum. Intrebat de ce alege sa fie las, Basescu a raspuns: "Nu am ales sa fiu las, am ales sa actionez in interesul national".


 

Sursa: http://revistapresei.hotnews.ro/stiri-radio_tv-12872965-traian-basescu-voi-merge-duminica-vot.htm

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii