Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:18 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traian Băsescu, despre posibila legătură dintre declarațiile sale și situația Elenei Udrea

ro

12 May, 2015 21:31 1663 Marime text
 
În cadrul unui interviu, întrebat de jurnalistul Laura Chiriac, de la psnews.ro, dacă a existat o relație cauză- efect între prezenţa în închisoare a Elenei Udrea şi unele dintre ieşirile lui publice, fostul președinte a menționat că ar fi necinstit să spună că nu a existat o astfel de legătură.

De asemenea, fostul șef de la Cotroceni a mărturisit că „vrând nevrând, știe dosarul (n.r.: dosarul Elenei Udrea) la fel de bine ca avocații”, punctând faptul că nu a avut acces la dosar, dar a discutat mult cu avocații.

În plus, fostul președinte Traian Băsescu a precizat cu referire la presupusa poveste cu geanta care ar fi ajuns la Elena Udrea, că el este convins că nu a existat acea poveste.

Laura Chiriac: A existat o relaţie cauză- efect între prezenţa în închisoare a Elenei Udrea şi unele dintre ieşirile dumneavoastră publice?

Traian Băsescu: Aş fi necinstit dacă aş spune că nu. De ce? Pentru că la doamna Udrea, vrând nevrând, cred că ştiu dosarul la fel de bine că avocaţii.

Laura Chiriac: Cum asta? L-aţi studiat?

Traian Băsescu: Nu l-am studiat, dar am discutat mult cu avocaţii, că nu am avut acces la dosar. Însă, am văzut şi cererile de arestare, motivarea arestărilor, am văzut mult. Ştiu bine că totul se învârte în jurul acelei poveşti cu geanta, ori acea poveste nu a existat.

Laura Chiriac: Sunteţi sigur că nu a existat?

Traian Băsescu: Eu sunt convins că nu existat acea poveste.



Sursa: psnews.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii