Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:59 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traian Băsescu consideră că este cel mai potrivit pentru a fi premier

ro

21 Aug, 2016 23:20 1820 Marime text
Traian Băsescu a declarat că nu există un politician mai bun ca el pentru funcţia de premier. Fostul preşedinte susţine că România are nevoie de un prim ministru care să ştie "hibele statului", conform romaniatv.net.

România nu are un politician care să poată fi premier mai bun decât mine, nu are. De ce? Pentru că în afară de Ion Iliescu care a cunoscut statul, al doilea om care ştie statul cu bune şi cu rele sunt eu.

„Dacă Iohannis ar şti la ora asta (ceea ce ştiu eu-n.r.)… va şti dacă va face două mandate, va afla şi el ce ştiu şi eu despre stat şi unde-s găurile, unde-s butoanele, ce trebuie reformat. Dar degeaba ştii dacă eşti la Cotroceni, trebuie să fii la Executiv”, a mai declarat fostul șef al statului.

 

 


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Lili. 22 Aug, 2016 07:23 Corect si mare adevar, domnule presedinte. .. ! VA SUSTINEM SI SUNT TARE NERABDATOARE SA VA APUCATI DE TREABAAAA. MAJORITATEA NU INTELEG CA PRESEDINTELE NU ARE MULTE ATRIBUTIUNI .. ! Dar ca si premier a-ti fi nu bun ,ci --CEL MAI BUN --din toate timpurile. . Cu drag asteptam , eu si marea mea fam. sa avem prim-min.TRAIAN BASESCU, -- SUCCES! ! .